Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

 Naam Toto    Leeftijd  4 jaarEen "gentleman", zo beschrijft Beti Toto in 1 woord en daarmee dekt de vlag de lading. Deze reu van 4 jaar oud is rustig, geen blaffer en vecht nooit om zijn eten. Toch is Toto geen saaie hond, hij speelt regelmatig met de andere honden. Wij denken dat hij bij kinderen kan, gezien zijn zachte karakter. Op de boerderij van Beti loopt hij netjes mee aan de lijn. Toto gaat goed om met de aanwezige katten en laat ze met rust. Verder is hij natuurlijk prachtig om te zien met zijn halflange vacht. Toto is ongeveer 55-60 cm groot en gecastreerd. Lager energieniveau. 


Toto kent alleen het leven op de boerderij. Het is dan ook belangrijk dat een adoptant beseft dat Toto een ruwe diamant is die alles moet leren. Bent u iemand met voldoende tijd en geduld om hem te begeleiden? Dan krijgt u aan Toto een trouw maatje.


Struga is een kleine plaats aan het meer van Ohrid in Macedonië, die de laatste jaren door steeds meer Nederlandse toeristen wordt bezocht. Straathonden zijn hier heel gewoon. Beti, een plaatselijke dierenbeschermster, doet wat ze kan door die honden bij te voeren en te castreren. Kwetsbare honden zoals pups en gewonde honden geeft zij onderdak op haar boerderij. Toto was een van die pups die alleen op straat rondliep in Struga en het geluk had dat Beti hem zag en heeft meegenomen naar haar opvang. 

 Geslacht reu   Hoogte 60 cm
   Ras/type Kruising
     
   Locatie Macedonie
  Verblijfplaats  Struga
   Kosten  € 350,--   Meer info   Stichting Wereldhonden, info@wereldhonden.nl

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.