Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Ayse (Turkije)

 
 


 

Ayse kwam met haar zus Emine als pup naar ons asiel. Allebei konden niet geplaatst worden en leven sindsdien hier in het asiel. Zij waren altijd onafscheidelijk totdat Emine vorig jaar overleed. Ayse is wat angstig en vermijdt liever het contact met mensen. Toch heeft ze wel interesse in koekjes; ze neemt die dan heel voorzichtig aan. Ondertussen heeft ze grijze haren gekregen en ziet ze eruit als een oude oma.Financieel ondersteund door:
    Ik wil deze hond graag financieel ondersteunen

Bici (Turkije)

 
 


 

Bici was een jong teefje toen zij in 2000 bij ons in het asiel kwam. Helaas heeft zij het nooit gered om een gouden mandje te vinden, want zij blaft tegen alles en iedereen. Na de vele jaren in het asiel kan zij ook niet meer gesocialiseerd worden en vermijdt contact met mensen. Zij heeft in het asiel een vriendin gevonden die Havhav heet (ook een schuwe hond die veel blaft), beide zijn sinds 2001 onafscheidelijk. Ook Bici heeft een grijze snoet gekregen en is bij ons een oude oma geworden.Financieel ondersteund door:
    Ik wil deze hond graag financieel ondersteunen

Goldie and Oldie (Turkije)

 
 


 

Goldie and Oldie are sisters and they were one of the oldest members of the Göcek shelter. they were only teenagers when they were dumped at the shelter in 2004. Even as youngsters they were not very social and easy to approach to. They were not used to humans and of course living at the shelter for some 10 years has not helped their fear of humans at all.

Today they are totally unapproachable and we don't try to force them to be friendly any more.
They sure are survivors and and like we said they are the oldest habitant's in the shelter. They are very good with the rest of the crowd. 
They stay out of trouble and respect all the dogs, old habitants or newcomers it doesn't matter. 

Goldie and Oldie share the same compound in the shelter, they never split up. In 10 years they never got sick 
nor were they attacked by another dog. As they are used to the shelter and are not fond of human beings we can only hope that they 
are happy with their lives as it is. Since they are not physically rehomeable we would really appreciate a virtual family for these two old ladies.Financieel ondersteund door:
    Ik wil deze hond graag financieel ondersteunen

Hope

 
 


 

Beti Shej​ vond deze teef met een enorm gezwel in Veleshta. Ze heeft haar meegenomen naar haar boerderij. Zodra Hope - zo heet zij nu - voldoende is aangesterkt en weerstand heeft opgebouwd, kan zij geopereerd worden. Laten we duimen dat dit een goedaardig gezwel is.Financieel ondersteund door: Sabine Meyers
    Ik wil deze hond graag financieel ondersteunen

Mayo (Macedonië)

 
 


 

In mei 2014 kwam een puppy van ongeveer 2 maanden oud uit zichzelf bij de boerderij van Beti Shej in Struga terecht. Het was duidelijk dat hij verdwaald was. Beti nam hem bij haar in de opvang en hij groeide op met de andere honden. Ze noemde hem Mayo. Op een gegeven moment meldde zich een man die Mayo wel wilde adopteren. In eerste instantie hield Beti de boot af, want Mayo was een grote en gezonde hond geworden en ze was bang dat de man hem zou gaan gebruiken voor hondengevechten. Maar de man bleef elke dag langskomen en nam ook zijn vader en kinderen mee. Uiteindelijk raakte Beti toch van zijn goede bedoelingen overtuigd en gaf ze Mayo mee.

Om er zeker van te zijn dat de familie goed voor Mayo zou zorgen, belde ze de man om de paar dagen op. Na een maand wilde Beti hem het paspoort met de inentingen geven. Tot haar schrik vertelde de man dat hij Mayo niet meer had. Hij had hem op straat gezet. Beti was woedend, dat hij haar niet had laten weten dat hij van Mayo af wilde. Dan zou ze hem direct hebben teruggenomen. Ze ging onmiddellijk op zoek en vroeg overal rond of iemand Mayo gezien had. Een week later hoorde ze van iemand dat hij een hond had gezien die was aangereden en niet kon opstaan. Het bleek inderdaad om Mayo te gaan. Hij had zijn rechter voorpoot gebroken en een probleem met zijn linker achterpoot. Er zijn in Struga of omgeving geen dierenartsen die dit soort breuken kunnen zetten. Een maand lang kon hij niet opstaan. Nu hinkepinkt hij op 3 poten; de linker achterpoot belast hij niet. We hopen stiekem dat het mogelijk zal zijn Mayo in Nederland te laten opereren, maar dan hebben we wel heel veel sponsors nodig.
Financieel ondersteund door:
    Ik wil deze hond graag financieel ondersteunen

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.