Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Ringworm

Bij daglicht heb ik mijn katten nog eens goed bekeken. Diesel (de dader), Toto en ik zijn slachtoffer. Tot nu toe is er nog geen epidemie uitgebroken, ik moet snel wat ondernemen. Diesel mag ondanks alles bij mij in bed. Ik weet immers hoe ik ringworm moet bestrijden. Ik heb de dag doorgebracht met wassen, desinfecteren, poetsen en weggooien. Ja, het is een hele opgave.

 

Met Pasha gaat het nóg beter, hij is bijna weer zoals hij zijn moet, eet en heeft een goed humeur. De leukocyten zijn gezakt naar 20.000, hij krijgt zijn antibiotica nu oraal en hoeft niet meer hiervoor naar de kliniek.

 

Voor Feridun is een vervanger gevonden, het weer is bar slecht hier en wij willen vrijdag Feridun opzoeken.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.