Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Petra's vlucht

Om 3.30 uur gaat de wekker af en ik vraag me alweer af waarom ik dit allemaal doe. 4.45 uur ontmoeten we elkaar bij Sevim. Yonca brengt de twee kleine hondjes mee en Nera is er al bij de afgesproken plek aangekomen en loopt nog een paar rondjes. 5.00 uur haal ik Petra op, Agnes is er ook. Ze wil naar het vliegveld komen om te helpen. Nou, ik was in bed blijven liggen maar daarover kun je van mening verschillen. Ik ben wel blij dat ze ook komt. Yonca rijdt met haar eigen auto en om 5.15 uur zijn we onderweg naar het vliegveld. De check-in verloopt prima, de honden gedragen zich voorbeeldig en het vliegtuig vertrekt precies op de aangegeven tijd.

 

Op de terugweg naar Göcek regent het pijpestelen, shitweer, maar we rijden desondanks toch via de bergen. Het is 8.00 uur. Misschien is Irma al onderweg, maar ze is er niet. Ze slaapt waarschijnlijk nog.

 

Nu wordt Agnes moe en wil even gaan liggen. Met dit weer kun je ook niks anders doen. Ik ga naar huis om de katten te verzorgen. Bij mij thuis ziet het er niet uit, ik moet mijn huis gaan poetsen. Ik moet naar kantoor, maar daarvoor moet ik naar het dierenasiel, de “bende” voor de vlucht van Agnes moet nog worden voorbereid. Morgenochtend moeten we de 5 honden helaas in het dierenasiel gaan ophalen. Feridun moet in het asiel overnachten omdat we om 4.30 uur klaarstaan en hij ons moet helpen de honden in te zamelen.

Onze klant is er nog niet, maar met dit weer kun je ook geen motor rijden. Natuurlijk ben ik zoals altijd een beetje neerslachtig als de honden onderweg zijn. Zorgen, zorgen, zorgen. Ik zit op kantoor en wacht op een bericht. Het is 14.55 uur, nu zou ik toch zo langzaamaan een sms moeten krijgen. Het vliegtuig is op tijd geland, dus ik reken er nog een uur bij. Vanaf 15.15 uur word ik dan meestal zenuwachtig en begin ik de ophalers telefonisch te treiteren. Maar zo kennen ze mij sinds 15 jaar. Precies 15.00 uur krijg ik een sms. Dat was wel heel snel, haha. Irene van Stichting AAI is niet echt gelukkig. Ik heb de verkeerde hond gestuurd. De hond die vandaag is aangekomen, zou eigenlijk morgen moeten vliegen. Shit happens….soms!! Is niet zo leuk, maar dit zou onze ergste dag zijn geweest…want verder is alles goed gegaan en met de honden gaat het goed. “Missie volbracht”. Ik kan weer lachen en de stress is voorbij.

 

Het regent nog steeds en Agnes is verdwenen. Ik bel haar op maar krijg geen antwoord.

 

Omdat ik me lekker voel, neem ik de uitnodiging van een klant van ons aan om uit eten te gaan. We vertrekken best vroeg naar Fethitye en rond 20.00 uur ben ik weer thuis. Ik ga gauw naar bed want morgen moeten we dit allemaal nog een keer doen.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.