Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Pancho de Kangal

Vandaag ben ik weer naar het asiel gegaan, Christine en Fergus zijn er. Ik moet foto's van de nieuwe honden maken. Een puppy is bij ons achtergelaten en we moeten op een onchristelijk vroeg tijdstip een gedumpte Kangal vangen. Ik kreeg een telefoontje dat er een grote hond op straat zou lopen en dat de mensen bang waren. Ik wil er net op af gaan wanneer Christine me belt om te zeggen dat er op straat (ze was net met Fergus onderweg naar het asiel) een Kangal zit en dat de mensen bang zijn. Christine is erg verbaasd dat ik zonder meer gezegd zeg dat hij gevangen moet worden. Haha logisch, deze hond (hij heet nu Pancho) werd al vroeg in de ochtend met een opsporingsbericht gezocht. Fergus en Christine kunnen hem succesvol vangen. Wat een lieve vent, het is een reu, groot en met verminkte oren. Weer zo'n idioot die de oren van zijn hond afgesneden heeft, ik zou bij zulke mensen graag iets anders afsnijden.

Het weer is heel goed en nadat ik de foto's op mijn computer gezet had, is het weer tijd voor Irma. Irma is er alweer niet, ik rijd nog eens extra door de omgeving maar ze is nergens te zien of te horen.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.