Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Oudejaarsdag

Ik rijd al vroeg naar Irma, ze is er niet maar ik laat voer achter in haar bak. De bakken staan er nog steeds. Het buffet biedt vandaag braadkuiken van gisteren, pasta met blikvoer, waar wat droogvoer door gemengd is. O ja, en melk. Ik weet dat ik overdrijf, maar het is een jonge moeder en het is tenslotte oudjaarsdag! Ik wil eigenlijk naar het asiel gaan, maar ik doe het maar beter niet, want ik wil mijn humeur niet nog meer bederven. Ik heb ruzie gehad met Robert, dus ik zal oudejaarsavond doorbrengen in pyama met pasta, barilla, wijn en de computer. Geen probleem voor mij. De jaarwisseling is niet zo mijn ding.

 

Om 22.30 uur ga ik naar bed, want Gülden moet om 6.30 uur op het vliegveld zijn. Ze vliegt naar Istanbul; haar tante wordt op 3 januari geopereerd. Ik schuif alle problemen en elke vorm van druk door naar morgen. Morgen is er een nieuw jaar en alles wordt beter!

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.