Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Ontspanning

Ik hoef vandaag niks en ik doe waar ik zin in heb.

 

Mijn partner heeft mijn auto en vandaag heeft hij Irma leren kennen, ze was er vandaag. Ik ben blij dat mijn partner nu begrijpt waarom het zo moeilijk is om Irma te vangen. Hij meende dat ik niet meer zo fit was als vroeger! Hij heeft gelijk,  want hoe ouder ik word, des te meer bekijk ik of en wat ik wil riskeren. Ook de angst om gebeten te worden, komt pas met het klimmen der jaren. Ik ben zo vaak gebeten, men zou me kunnen verwisselen met de zus van Frankenstein. Vroeger deerde het me niet, maar nu  wordt alles moeilijker. Het ergste is wel: de honden merken dat ik bang ben.

 

Zelfde plaatsen jeuk  en krabben.

 

25 november

 

De vlucht begint om 14.00 uur en om 21.00 uur land ik in Izmir, ik moet naar het Duitse consulaat, daarom vlieg ik naar Izmir. Ik was pas om 23.00 uur bij mijn vriendin dus maar meteen naar bed. Morgen moet ik weer vroeg op.

 

Zelfde plaatsen jeuk, he bah, er is nog een tweede plek.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.