Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Nog meer katten

Vandaag hebben wij nogmaals 12 katten gevangen, de 17 katten van gisteren hebben we vandaag om 12.00 uur weer naar huis gebracht. Aan het strand konden we maar een kat vangen – helaas een vrouwtje en te slim. Ik moet er nu om lachen want elke kater loopt in de val. Alleen die vrouwtjes katten zijn moeilijk om te vangen, vooral als ze al een beetje levenservaring hebben.

 

Gisteren hadden wij 9 katers en 8 vrouwtjes. Vandaag waren het 6 vrouwtjes en 6 katers. Morgen gaan we verder. Het “kattenvangteam” van gisteren waren Aylin, Uli, Gudrun en ik. Vandaag werd ik vervangen door Aylin en Yonca.

 

De rest van de dag ben ik bezig met mijn album en mijn foto’s. Ik was Irma bijna vergeten. Ze is er, maar krijgt alleen maar brokjes. Mocht haar niet aaien.

 

Sinds een paar dagen zit een teefje bij het tankstation. Mijn hoop dat ze weer naar huis gaat heb ik opgegeven. Bovendien schijnt zij loops te zijn, want bij het tankstation is een ontmoetingsplek voor diverse vrijers. Zij is prachtig en ik zal haar morgen helaas naar Fethiye moeten brengen. Ze ziet er goed verzorgd uit maar heel waarschijnlijk al zwanger!

 

Ik zal waarschijnlijk de hele avond aan het album gaan werken.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.