Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Niks bijzonders

2 december

 

Zoals altijd heb ik voor de hele meute gegrilde kip gekocht en heb ik Irma gezocht. Ze is er niet. Ik zoek ook drie puppy's, zeer waarschijnlijk zijn het  nestgenoten van Melana aan de Tunnelweg. Feridun heeft de 3 jonkies een paar dagen geleden gezien, maar helaas ook van deze puppy's geen spoor.

 

Ik heb nog aan het hondenfotoalbum geknutseld en ben daarna naar Robert gegaan. Met Pasha gaat het goed.

 

3 december

 

Het weer is bar slecht vandaag, ik maak me verdienstelijk door aan het blog te schrijven. En ik zoek Irma, ze is er weer niet.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.