Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Mijn Gofret

Gülden en Yonca rijden vandaag naar Fethiye om een paar katten te laten steriliseren. Ook de tijd voor mijn Gofret is gekomen. Vroeg in de ochtend knuffelen we nog saampjes terwijl we in bed liggen en dan moet hij met Gülden mee naar de dierenarts. Mijn hart bloedt, maar het moet .....

De rest van de dag doe ik kantoorwerk, want ik moet de jaarafsluiting maken. Tussendoor rijd ik naar Irma, ze is er niet maar ik laat voer voor haar achter op de voederplek. 

Om 16.00 uur krijg ik mijn lieve Gofret weer terug. Het is te gek voor woorden hoe snel dieren herstellen na een ingreep. Hij heeft gegeten, gespeeld, geknuffeld alsof er niks aan de hand is geweest. Ik heb eens onder zijn rok gekeken, o jee, het kon nu zomaar een meisje zijn. Ik ben klaar voor vanavond en hang weer de hele avond voor de computer.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.