Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Kerstmis

Ik moet met Robert  het een en ander regelen in Göcek, daarom rijden we samen naar het dorp. Maar het eerste letten we even op of we Irma zien. Ja, madame is er en ze verheugt zich op wat eten. Ik heb Robert de plaats laten zien waarvan ik denk dat ze zich verstopt. Maar we hebben geen tijd om te controleren. Ik heb ook nooit gezien dat ze uit die richting aan kwam lopen, maar haar etensplek is duidelijk. Ze komt hier haar eten halen, daarom kom ik dagelijks hier naar toe om haar te voeren. Hoogtepunt op kerstmis: ik mag haar over haar kop aaien.

 

Ik moet mijn katten verzorgen en Diesel gedraagt zich wat vreemd. Hij kijkt omhoog, en zijn ogen staan heel  raar. Hij eet als altijd, en dan gaat hij lekker liggen. Morgen maar wat beter opletten.

 

Om 13.00 uur zijn we dan bij de buren. De honden zijn er nog steeds, de reu zou wat agressiever zijn, de teef is echter erg lief. Nadat ik beide honden onder de loep genomen heb, is het raadsel opgelost: de teef is loops en de reu is gewoon op haar verliefd. Natuurlijk dat hij wat agressiever is als anderen met zijn liefje flirten. Voor mij is het duidelijk: beide honden moeten gecastreerd worden. Beide honden hebben een touw om hun nek en zijn waarschijnlijk losgebroken. Deze honden kunnen overal vandaan komen. Helaas gaan deze honden meestal niet meer terug waar ze vandaan zijn gekomen en ik kan dat wel begrijpen. Morgen breng ik beide honden naar de dierenarts in Fethiye en dan komen ze in het asiel. Dus nu hebben we 3 nieuwe honden op stal. De pleeghond van Felicity heet Fasulye (boon). De reu heet Brushe en de teef heet Jingle. Ik kan de blinde hond niet bekijken, het is al donker wanneer we bij de buren vertrekken.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.