Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Kerstavond

Het is daags voor kerstmis en ik heb van Roberts buren ’s morgens al het kadootje gekregen. 10 dagen geleden was bij Roberts buren een reu komen aanlopen. Oké, ze willen hem opnemen totdat hij geplaatst kan worden.

 

Ongelooflijk, maar vanmorgen kwamen nóg een reu en een teef tevoorschijn. Deze moesten meteen weg en ja, het is kerstavond en de buren hebben visite. Ik moet de honden ophalen en naar het asiel brengen, zo luiden de berichten. Ik heb dat natuurlijk niet gedaan, want 2 honden tegelijk, die moeten wel van iemand zijn. Ik neem telefonisch contact op met de dorpschef, om hem  te vertellen dat er 2 honden bij Roberts buren zijn komen aanlopen. Ik vraag hem om bij Felicity te gaan kijken of hij de honden herkent. Hij is blij dat ik bel, want hij heeft ook een verzoek, nóg een kadootje voor mij, ik wind me alleen nog maar op, heeft men dan geen enkele dag rust? Een buurman van hem heeft ook een hond en hij wil hem doodschieten als ik hem niet opneem. Dat is ware chantage, het liefst zou ik gillen. De hond zou blind zijn geworden en de mensen kijken niet naar hem om. Nou, als het de dorpschef al niet lekker zit, dan moet het wel erg zijn. Vandaag is het 24 december en het ziet er naar uit dat we 3 nieuwe honden hebben.

 

De buren, Felicity en Engin, hebben ons voor morgen op het kerstdiner uitgenodigd, ik vraag me af waarom.

 

De burgervader is een kijkje gaan nemen bij Felicity, hij kent de honden niet en heeft overal geïnformeerd. Niemand mist zijn hond. Wie weet hoe en waarom ze bij Felicity terecht zijn gekomen.

 

Ik heb eigenlijk nooit veel met kerstmis op gehad, maar ik wil tenminste wel wat lekkers koken en 1 of 2 kadootjes uitdelen. En ik wil vandaag in elk geval niet door mensen lastig gevallen worden omdat ze denken dat onze vereniging voor elke hond klaar moet staan! Tja, stille nacht, heilige nacht.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.