Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Katten vangen in Inlica

Vanmorgen om 9.00 uur hebben we elkaar op het strand ontmoet om de katten uit de omgeving te gaan vangen. Alles was goed voorbereid, de dierenarts van Fethiye wacht al op de tijgers en we gingen van start. De katten zijn de dag ervoor niet gevoerd en zijn allemaal wild en hongerig. Om 12.00 uur zijn we gestopt en hadden we 17 katten gevangen. De dierenarts moet ook klanten helpen en niet alleen de dierenbescherming.

 

We waren nog niet klaar, de katten blijven een nacht in de kliniek en morgen gaan we de rest vangen, althans, als dat lukt, want vandaag hebben 3 katten laten zien dat niet alleen Irma slim is. Zij gaan gewoon niet in de val. Het is een zeer mooie dag, warm en zonnig en mijn humeur is veel beter omdat ik wat belangrijks te doen heb.

 

Ik rijd naar Irma, zij ligt in de berm te zonnebaden. Vandaag mag ik haar lijf weer aaien maar ik mag geen verkeerde beweging maken, want ze hapt wanneer zij verwacht dat ik een duik ga maken.

 

Sinds 14.00 uur zit ik achter de computer. Ik krijg een mailtje van Petra Poorter waarin zij schrijft dat een lieve familie uit Duitsland geld gedoneerd heeft. En nu, houd je vast, een uur later krijg een ik e-mail van mijn vriendin Anja Kreuter, dat Marcel en Hanna (Dasko) ook geld geschonken hebben vanuit Zwitserland. Eindelijk licht in de duisternis en ik kan de zon weer aanschouwen.

 

Hoewel ik nog altijd een beetje bedroefd ben over het grote aantal honden in onze dierenopvang, voel ik toch weer grond onder mijn voeten en dat geldt voor ons allemaal. Financiële problemen en een zieke Feridun zijn de grootste bedreiging voor onze dieren en onze toekomst.


Vanavond neem ik lekker vrij en ga ik Yonca bezoeken, morgen moeten we weer naar het strand en daarna moet ik dringend mijn fotoalbum en beschrijvingen gaan bijwerken. We moeten hoe dan ook nieuwe baasjes voor onze honden zien te vinden en hopelijk kunnen we snel weer een vlucht organiseren.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.