Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Irma's schuilplaats

Omdat ik me nu weer opnieuw zorgen om Irma maak, rijd ik om ongeveer 10 uur door de tunnel.

Helemaal boven op de top is ze niet, ik rijd helemaal naar beneden en draai om, om opnieuw omhoog te rijden en wat zie ik daar... Irma komt uit een geheel andere hoek en ze heeft het nog net voor elkaar gekregen door mij gezien te worden. Het is een erg gevaarlijke plek en het is niet makkelijk om daar de auto te parkeren. Als ik uitstap, kijk ik om me heen en ik geloof dat ik haar schuilplek gevonden heb. Het wordt me steeds meer duidelijk dat Irma daar beneden ergens wonen moet, dus niet waar de top is, daar loopt ze alleen hoog, ze komt van beneden, vanaf het eind van de tunnelstraat. Direct boven de tunnel is een soort centraal punt, geen idee wat dat is, maar het is omzoomd en er staan één of twee plaatstalen keten, waar ze bescherming kan vinden. Het is erg moeilijk om daar te komen en ik kan er niet alleen naar toe gaan om het te onderzoeken.

 

Ik zet er twee voerbakken voor Irma en dit zal nu onze ontmoetingsplek zijn, ongeacht of zij daar is of niet, ik zet het voer daar voortaan neer. En omdat niemand op deze plek zal parkeren, laat ik de bakken ook op deze plek staan. Je zult het niet geloven, maar een bak, of een grote yoghurtbeker of een plastic bord verdwijnen in een dag of twee. Er bestaan werkelijk mensen die dit spul verzamelen. Irma eet haar buik lekker vol en ik voel een soort triomf, eindelijk heb ik een 100 % goede ontmoetingsplek gevonden, daar ben ik vrij zeker van.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.