Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Gedragstest Eros

Ik moet nu alle e-mails afhandelen, we hebben 4 nieuwe honden gekregen, gelukkig hebben we voor allevier een pleeggezin. Verschillende honden moeten een karaktertest ondergaan. Eros zit in het pension en ik moet een algehele  gedragsobservatie doen. Katten, kinderen, kippen, lopen aan de lijn, mee in de auto, het moet allemaal beoordeeld worden. Er zijn geïnteresseerden en die willen dit allemaal weten. Het is niet gemakkelijk om een nieuw thuis te vinden voor een Husky.

 

Maar eerst zijn wij, de vijf Musketiers, Gülden, Yonca, Aylin, Christine en ik, naar het asiel gereden om Feridun op te zoeken en hem beterschap te wensen. We hebben enige lekkernijen meegebracht die onze dikkerd lekker vindt. Hij werd door ons allemaal op zijn dikke wangen gekust, dat vond hij ook wel leuk. Nu er iemand is om te helpen, moeten we daar natuurlijk voor betalen, maar dat is beter dan zelf de rubber laarzen aan te moeten trekken en de hele dag poep te moeten schrobben.

 

Hoe is het met Feridun? En??? De heup uit de kom? Ik houd het op een pezen-gebeuren waar hij af en toe last van heeft. Nu maar hopen dat hij snel  beter is. Voor ons is hij goud waard, want hij werkt al meer dan 13 jaar in ons asiel en is onvervangbaar, alhoewel vaak ook onuitstaanbaar. Maar voor morgen hebben we iemand anders nodig, die van vandaag kan morgen niet.

 

Ik ben daarna met Yonca naar het pension gereden om Eros te testen. Allemaal prima, alleen heeft hij het niet zo begrepen op kippen. 

We hebben ook Efe opgezocht, hij ziet nóg beter uit en is ook nog levendiger. Ik kan bijna niet wachten tot zijn hele vacht aangegroeid is, hij ziet er nu al uit als een beer. Eind goed al goed, maar ik moet nu toch echt vlug naar kantoor, het werk wacht op mij. Wij hebben motorfietsen verkocht en nieuwe gekocht. Er moeten rekeningen worden opgemaakt en ik moet nog het een en ander van de boekhouding doen. Aangezien Robert ook op kantoor is, zijn we samen naar Irma gereden, maar Irma is er niet. We hebben gezocht, maar waar moeten we haar vinden?

 

Met Pasha gaat het nog steeds goed, wie zal ooit weten waardoor hij een infectie kreeg? Nu nog afwachten hoe hij reageert als we de antibiotica stoppen.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.