Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Diesel terug

Ik ben net opgestaan – ik laat het raam voor mijn katten open aangezien de deur nu dicht blijft. Met nog kleine ogen van de slaap zie ik een kat door de keuken wankelen, ik kan het niet geloven, het is Diesel. Hij is in een vreselijk slechte staat, maar ik kan nu het huis niet verlaten omdat ik op de mannen van de Bosch Service moet wachten. Ik bel Uli en zij komt met haar reddingsauto om  Diesel naar Fethiye te brengen. Het is nog tamelijk vroeg en ik wil liever eerst op het bericht van Feridun wachten: zijn alle honden in orde of hebben we weer patiënten in het asiel? Feridun denkt dat alles onder controle is.

 

In de tussentijd bekijk ik Diesel nog eens wat nauwkeuriger. Zijn ogen zijn dichtgeplakt met etter, hij is vel over been, hij wankelt, maar hij eet. Ik overleg met Aynur, zij moet het geheel maar eens goed bekijken en me laten weten of het niet beter is om hem in te laten slapen. Ik wil hem echter niet in de kliniek laten als er nog hoop is, ik kan hem thuis ook met antibiotica behandelen. Aynur heeft me verteld dat nog een pup (Daniel) gestorven is. Ze heeft alle mogelijke tests gedaan, alles bleek negatief (parvo, corona, giardia). Het gaat om een bacterie die Aynur niet kan identificeren. De kleintjes hebben nog steeds diarree, het hoesten is een veel kleiner probleem. Hoe dan ook, antibiotica, vitamines en alle wondermiddelen die we kunnen toepassen worden ingezet. We hopen dat de andere pups het gaan redden.

 

Uli komt met Diesel terug, ik weet niet of het goed was om hem niet te verlossen. Ik leg hem in mijn bed en doe de elektrische deken aan.

 

Ik pak weer verder in en ga tamelijk laat naar Irma, ze is er.

 

's Avonds staat Diesel op om te eten en gaat vervolgens weer terug naar mijn bed om te slapen. Ik voel me erg teneergeslagen.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.