Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De katten van Inlica

Christine en ik maken vandaag een uitstapje. Christine hoeft niet te werken, daarom haal ik haar thuis op. Eerst gaan we naar het asiel en ontwormen alle puppen. Ze worden ook behandeld tegen vlooien en teken. Op weg naar het asiel zien we een hond met een lang touw om zijn nek  wild bergaf rennen. Het is duidelijk een jachthond,  we kijken hem na, maar kunnen niets doen. We hopen dat hij bij iemand hoort.  Feridun vertelt ons echter een heel ander verhaal. Deze hond werd aan een vuilnisvat vastgebonden dat aan de voorkant van  het asiel staat.  Hij heeft zich weten los te rukken.  Feridun had eerder al een telefoontje   gekregen, een dorpeling vroeg waarom hij een hond aan het vuilnisvat  had vastgebonden.  Maar toen Feridun ging kijken, was de hond er al losgebroken. Nog een hond erbij!!

Inmiddels had Gülden het spaarpakket  (voer) voor het asiel opgehaald en de honden krijgen weer een volledig rantsoen. De brokken reiken tot half januari, daarna zien we wel verder .

Christine is helemaal opgewonden , want we rijden naar Irma. Christine heeft Irma nog nooit gezien, . Jawel, madame is er en laat zich van haar beste kant zien, ik mag haar over de kop aaien.

Om 14.00 uur hebben we een afspraak met Ulli aan het Inlica-strand. Eindelijk is het een beetje goed weer en kunnen we de uitgezette katten opzoeken.  Gülden heeft voor de katten 15 kilo voer gekocht, Ulli heeft de vorige voerronde gefinancieerd. Ayla, Yonca, Cristine en ik komen nog aan de beurt.  Ik moet zeggen dat ik  erg verrast  ben: er leven ongeveer 25 uitgezette katten. Een dierenliefhebber heeft ons  gealarmeerd en hij voert de katten zolang als wij hem voer brengen.  Na  Nieuwjaar ga ik op kattenjacht, ze moeten allemaal gesteriliseerd worden voordat ze zich vermeerderen kunnen. Maar hoelang kunnen wij deze katten voeren?  Hopelijk krijgen we  in de zomer wat eten  van de snackbarretjes. Maar ik betwijfel dat. Gelukkig lijken de katten allemaal gezond te zijn, geen enkele is super slank,  dus in zoverre is alles goed.

Om 16.00 uur  houd ik ermee op en ik zit tot laat achter mijn PC .

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.