Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De hond bij de brandweer

Vanmorgen heb ik tot 08.30 uur met BeeBee in bed gerold. Vanwege mijn nieuwe hondenkind moet ik 's ochtends om 06.00 uur al wakker worden want BeeBee heeft dan zin om te spelen. Ook wil ze ontbijt, en o ja, ook haar ochtendtoilet moet gedaan worden. Maar dan gaan we weer in bed om te knuffelen. Ik knuffel, Beebee speelt, slapen gaat niet meer. Wanneer ik opsta, slaapt Beebee eindelijk weer in.

Er stond stond een grote schoonmaakbeurt voor mijn huis op het programma. Natuurlijk moest Beebee meedoen, voor haar is dat heel eenvoudig, je blaft tegen de stofzuiger, je jaagt achter de bladeren aan, het wasgoed trek je van het droogrek en als er zich verder niets bijzonders voordoet dan bijt je in de voeten van tante Sina.

Na al dit werk moest mevrouw BeeBee met me meerijden naar de dierenarts in Fethiye, we willen wel eens kijken hoe het nu met haar is. Mimi (van pleeggezin Sevim) moest ook een herhaalinenting en we hadden nog een kat die voor sterilisatie mee moest. Beebee werd onderzocht en ik kreeg een compliment voor de goede verzorging, ze was twee kilo aangekomen. Ze heeft geen wormen meer en is al flink gegroeid. Ze kreeg een puppyinenting en nu moeten we het hele programma afwerken, alle termijnen zijn vastgelegd, de volgende vaccinatie is over 3 weken. Kleine Mimi kreeg ook haar herhaalinenting, de kat was in 30 minuten gesteriliseerd, Giorgio die ook in de kliniek was, werd ook in mijn auto gestopt (haha, in een bench) en zo zijn we terug naar Göcek gereden.

O ja, de Jack Russel is nu bij Sevim, de vrouw die hem gevonden had, was met het hondenpension niet tevreden en heeft de hond naar Sevim gebracht. Ik erger me zo daarover, waarom kan die vrouw de Jackie niet bij haarzelf in huis nemen! En zoals altijd is Sevim weer niet gelukkig en ik ben bang, dat ze mij dadelijk Mimi voor de voeten werpt omdat het haar allemaal te veel wordt. Sevim is 60 jaar oud en een zeer moeilijk persoon. Maar ze is het beste pleeggezin dat wij hebben, dus pakken we haar met fluwelen handschoentjes aan.

Opnieuw deed het me pijn in mijn hart omdat ik Giorgio in het dierenasiel moest achterlaten, en zoals altijd was zijn blik om van te huilen. Soms haat ik mijzelf daarom.

Om 15.00 uur was ik thuis, ik kookte van binnen weer eens (45 graden hitte in Göcek). Ik wilde alleen maar mijn airco aanzetten, douchen en uitrusten. Maar niets geen airco, door reparatiewerkzaamheden tussen 13.00 - 18.30 uur hadden we geen stroom. Ik kook, mijn huis kookt en ik heb besloten om voor Beebee te koken. Gehakt met pasta, kipfilet met rijst.

Later ben ik naar Gülden gegaan, ze was de laatste dagen ziek en men vermoedt een hartprobleem bij haar. Vandaag was ze de hele dag voor onderzoek in het ziekenhuis - 's avonds wilde ik weten hoe alles gegaan is. Wie Gülden kent zou nooit denken dat zij een hartprobleem heeft, deze vrouw heeft de energie van een paard en dat met 60 jaar. Alles oké, we kunnen Gülden weer slecht behandelen, ze is wel 60 maar ze heeft geen hartprobleem. De laatste weken hebben we haar gespaard, geen gedoe, geen stress maar nu moet ze weer volledig erbij zijn.

Na mijn bezoek bij Gülden wilde ik net naar huis rijden, BeeBee moet een wandeling maken, maar ik kreeg een telefoontje. Alarm-Alarm-Tatuu-Tataa, een hond was bij de brandweer afgegeven. Bij de brandweer????!!!! Er moet wel brand geweest zijn. Iemand heeft deze hond bij de brandweermannen afgegeven.

Mevrouw heet nu Patchouli, ze is een jong meisje, goed doorvoed en niet verwaarloosd. We geven de hoop op want we weten dat niemand deze hond zal zoeken, ze zat 4 dagen bij de brandweer, daarvoor een week bij de woningbouw en een vrouw (bij de woningbouw) wilde haar nu kwijt. Het is mooi om verschillende honden te leren kennen, Patchouli is op de één of andere manier anders. Welkom in ons midden Mevrouw Patchouli - we hopen dat we voor jou het gouden mandje zullen vinden.

Korte berichten:

* Met Pixie gaat het nog altijd goed - ze krijgt haar homeopathische geneesmiddelen

* Mijn avontuur was een miskleun - wordt vervolgd!

* Ben nu te moe om over de hondentrainer te schrijven. Het is goed, hij komt zaterdag om naar Gin en Tonic te kijken. Hij zou een hondenfluisteraar zijn, ik zou dat ook kunnen zijn, maar ik heb geen tijd. Honden houden niet van mensen die altijd haast hebben, en tante Sina heeft altijd haast (spijtig genoeg)!

Comments

I'm still waiting for new updates............I like to follow the stories
cora
25-Aug-2012 02:22 PM

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.