Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De grote regen

Aangezien ik 23 november naar Brussel vlieg en op 25 november al weer in Izmir moet zijnwil ik Irma vandaag toch eindelijk een keer vangen. Ik ben pas 28 november weer terug in Göcek en dan is Irma weer een week verder in haar zwangerschap. Vandaag haal ik de assistent op. In de ochtend regel ik nog het een en ander voor mijn komende vlucht. Rond 12 uur wilde ik met de katten naar Fethiye vertrekken toen het onweer opkwam. Het heeft de hele dag geregend en heel mij planning viel dus in het water. Geluk gehadIrma.

21 november


Kleine Lydia is nu in het asiel, zij is samen met de kleine Zilli en Melana. Hannibal wordt een probleem, onze dierenarts beklaagt zich over de vleeseter, wij moeten nu zelf voor hem koken maar waar zal dat eindigen? In principe kan hij uit de dierenkliniek worden ontslagen, maar waarheen met hem? Met Diesel gaat het ondertussen al weer beterook al heeft hij nog steeds een hoop korsten op zijn lijf. Ik ben blij dat hij zelf op pad gaat en elke keer weer braaf naar huis komt.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.