Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De aangereden kat

Het regent de hele dag pijpestelen, ik werk op kantoor en kan voor de dieren niet veel doen. Het heeft geen zin om naar Irma te zoeken.

 

Om 16.00 uur wil ik boodschappen gaan doen wanneer er voor mijn ogen een kat aangereden wordt. De auto voor mij rijdt op topsnelheid en in plaats van te remmen toen de kat wilde oversteken, trapt hij nog eens op het gaspedaal. Ik ben helemaal van de kaart en weet niet of ik zal toeteren, schreeuwen of huilen. Ik wil hem achterna gaan, maar de kat wankelt en loopt in paniek een tuin in. Binnen tien minuten zijn alle musketiers in de tuin om de aangereden kat te zoeken. Helaas kunnen we hem niet vinden. Ik ben woest en wil het liefst de automobilist vinden en gehakt van zijn auto maken. Ik voel zulke woede en in mijn hoofd komen hele trieste beelden voorbij, helaas kunnen wij de kat niet helpen. Ze moet flinke verwondingen hebben en het doet me zo'n pijn te weten dat ze moet lijden!

 

Genoeg voor vandaag, ik heb geen zin meer.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.