Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Bazar

In Gocek werd een nieuw Cultuurcentrum gebouwd, vandaag zal de opening zijn en ze houden een kleine markt. Niet helemaal mijn ding maar ik ga en help, niet bij de verkoop maar bij het op- en afbouwen van onze verkoopkraam. We hebben van alles te verkopen en hopen zo wat geld voor onze dieren te verdienen. Als slechts de helft van Feriduns salaris binnenkomt is het de moeite waard. Jammer genoeg is het zeer slecht weer en het stortregent.

Ondanks alles ga ik deze ochtend eerst naar Irma - ik weet dat ze eet wat ik er neerzet en ik ben erg blij te weten dat ze weet waar haar voer is. Irma is er, totaal doorweekt en zeer hongerig! Zo dat is gebeurd!

De kraam is opgebouwd en we stallen onze spullen uit. Ik heb een met de hand beschilderd houten dienblad meegebracht en wil het verkopen, het motief - duidelijk katten! Onze Yonca maakt heel mooie tassen en we hebben ook onze T-shirts in de verkoop. Sommige spullen hebben we (niet ik) zelf gemaakt, sommige hebben we goedkoop ingekocht en daar proberen we het dubbele voor te krijgen en sommige dingen zijn gesponsord. Aylin heeft haar gitaar voor de verkoop aangeboden, zij heeft hem drie jaar geleden van haar man met Kerstmis gekregen en nooit gebruikt, dus eruit met het spul.De burgemeester komt ook voorbij en ik kan zien dat de relatie veranderd is. Hij kijkt niet eens bij ons. Ondanks dat probeert Gülden hem een T-shirt te verkopen, hij wil het niet maar een dame uit zijn gezelschap koopt het voor hem (hij zou zich ervoor moeten schamen). Gülden is altijd nog pissig op de burgemeester. Aylin draagt nu de zorg voor de gemeentezaken, zij moet nu voor voer en steun vechten. Ze doet het goed maar ik weet niet hoe ver ze komt. Gülden heeft een brutale charme, Aylin is meer rechtlijnig. Gülden is overigens weer teruggekomen, de operatie is wegens de sneeuwchaos in Istanbul niet doorgegaan, de tante zal nu in januari geopereerd worden.

Iedereen helpt mee, de nicht van Gülden, Emine, en haar man Ali. Aylin en Yonca zijn er ook, alleen Christine en Fergus zijn in het asiel, in deze regen! Sevim is ook even geweest. De beste klanten zijn wij zelf. Aylin heeft mijn beschilderd dienblad voor 7 euro gekocht. Yonca heeft een hoed gekocht, ik heb voor Diesel een kattenkam en een paar ansichtkaarten gekocht. Emine heeft sleutelhangers en ansichtkaarten gekocht. Mensen die ons kennen en waarderen kopen sleutelhangers of armbanden. En aan een kleine jongen, die verliefd werd op twee (gebruikte) modelauto's, hebben we deze auto's cadeau gedaan, en zo ging de dag voorbij. Opbrengst - we hebben 100 euro verdiend!

Afbreken en vrij - ik rijd naar Robert in de bergen.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.