Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - 2 kippendieven opgepakt

Ik moet vandaag weer naar het asiel om voor de pups te zorgen. De gaskachel van Feridun is kapot, het is nat en koud in het asiel en hij wil graag iets om op te warmen. Het gaat veel beter met Feridun, hij kan weer normaal lopen, maar mag zich nog niet te veel inspannen. Hij was afgelopen week jarig en we hebben hem twee XXXXXL truien als cadeau gegeven. Hij krijgt mijn gaskachel (nu heb ik het koud) en zo is onze dikkerd weer tevreden.

 

Uli heeft de twee hoestende honden naar Fethiye gebracht en op de terugweg neemt ze meteen Honeybal mee. We hebben zijn naam alweer veranderd: Hannibal is als naam niet zo geschikt bij adoptie en dus hebben we hem hernoemd.

 

's Middags krijgen we een telefoontje, er zijn twee kippendieven opgepakt en wij moeten ze ophalen. Met Gülden ben ik naar de plaats van het misdrijf gereden. De mensen zijn heel erg opgewonden, iedereen heeft iedereen ingeseind. We weten niet wat ons te wachten staat, het schijnt allemaal nogal ernstig te zijn. Een paar mensen zijn erbij gehaald en toen brachten ze ons de kippendieven. Tja, en weer hebben wij de indruk met een stel idioten te maken te hebben. Of denken deze mensen misschien dat wij dom zijn? Ik heb de twee dwergen meteen gearresteerd en ben met ze naar onze dierenarts in Fethiye gereden. Het zijn twee leuke pups, allebei meisjes, en ze heten Orange en Lemon. Ze krijgen de standaardbehandeling en moeten een tijdje in de kliniek blijven. Ze zijn tamelijk klein, een kip is drie keer zo groot.

 

Vandaag heeft Gülden mijn auto laten voltanken, ze weet dat ik ongelukkig ben vanwege het bezuinigingspakket. Ze weet ook dat ik desondanks toch zal rijden en dan maar op eigen kosten, ik eet liever niets en koop benzine in plaats van eten voor mezelf. Het weer is niet zo best, ik ben echter toch gaan naar Irma gaan kijken. Irma is er niet.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.