Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Kantoorwerk

Ik moet nou echt mijn boekhouding op orde brengen. 's Morgens vroeg ben ik geconcentreerd naar kantoor gereden en heb de hele dag geprobeerd om achterstallig werk in te halen. Ja, als je vrij en zelfstandig wilt zijn dan komt er opeens een dag dat je alles in een keer moet doen. Ha-ha, ik ben heel goed in inhalen, mits er geen alarm tussenkomt. Ik ben bijna zo ver als ik zou moeten zijn met mijn werk - heb de hele dag hard gewerkt - nu is Irma aan de beurt.

16.00 uur - uitgerust met een blik hondenvoer (zij houdt ervan) ben ik op pad gegaan. Dinsdag heb ik voor haar een heel mooie halsband bij de dierenarts gekocht. Paars met Turkse geluksogen erop. Madam was er wel, geen probleem, en de mooie halsband heeft zij graag van mij aangenomen, wij hebben al echt een goede band opgebouwd, dacht ik. 

Nu snel naar mijn eigen huis om de katten eten te geven en dan snel naar de bergen. Alles moet snel gaan - de dieren vinden dat niet fijn en ik ook niet! Ja, dieren in orde, alles goed. En morgen is weer een dag - ik hoop dat ik het dan met iedereen weer kan goedmaken - soms mag ik mijzelf niet eens.

Mijn katten: Diesel heeft meer aandacht nodig en heeft waarschijnlijk leishmaniose, Gofret is nog een jong dier, Madlen heeft kattenaids, Totto is dementerend, Hamsi is onuitstaanbaar, Icecream = I scream heeft liefde nodig, Kömür (houtskool) moet nog veel leren, Lilly is bang, Sugar komt opeens niet meer zo vaak naar huis, Gonger maakt alleen maar problemen, Garfield weegt al 9 kilo, Lemy komt ondertussen alleen naar huis maar is gehandicapt. Ach, ik wil ze allemaal iets geven, maar eigenlijk ben ik alleen maar een restaurant. Ik geef hun ontbijt en avondeten maar heb geen tijd voor liefde - wie s’nachts bij toeval in mijn bed beland heeft geluk gehad. Mijn deur (geen grap) staat dag en nacht open (zomer of winter)iedereen kan komen en gaan hoe die wil, ik bedoel de katten – niet de inbreker. De inbreker is van harte welkom – want er is niets waardevols in mijn huis behalve mijn eigen leven.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

Sina - Pup dood

Helaas had Aynur vanmorgen geen goed nieuws: een van de puppies (Carol) is dood, met de andere gaat het deels goed, deels slecht. Ik ga naar het asiel om te kijken hoe het met de andere pups gaat, tot zover lijkt alles in orde te zijn. Feridun moet twee keer per dag verslag uitbrengen, vooral wanneer hij bloed in de ontlasting ziet. 

 

Ik begin met de spullen in mijn huis in te pakken, ga naar Irma die er is. Ik wacht op Diesel, maar hij komt niet.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.