Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Eind goed, al goed

Turkije is geen paradijs voor honden en er bereiken ons dan ook regelmatig nare berichten. In augustus 2008 kregen wij een noodoproep, die wij niet konden negeren. Turkse dierenliefhebbers op vakantie in Bodrum vonden een hond die in een grote plas met bloed op straat lag. Toen zij ontdekten dat de hond nog leefde, brachten zij hem direct naar een dierenkliniek. De wonden bleken te zijn veroorzaakt door een soort slagersmes! 


Alhoewel deze reu heel wat bloedverlies had geleden, slaagde de dierenarts er gelukkig in zijn leven te redden. Zijn vinders noemden hem Kara en zochten met spoed een veilig onderkomen voor hem, omdat zij zelf binnen een week terug moesten naar Ankara. Wij stuurden de e-mail meteen door naar het asiel in Göcek en stichting AAI. Als Kara in Göcek terecht kon en AAI een baasje voor hem in Nederland zou kunnen vinden, dan zag zijn toekomst er weer een stuk zonniger uit! Natuurlijk wilde het asiel en AAI zo'n stakker helpen en zo kwam Kara enkele dagen later naar Göcek. 

Omdat hij nog verder behandeld moest worden werd hij ondergebracht in het pension van de dierenarts. De Doils visolie, die Wereldpootjes geschonken had gekregen van de firma NML Health, deed wonderen om de miserabele conditie van zijn vacht op te peppen. Ondanks alles wat Kara had meegemaakt, is hij een rustige, vriendelijke en sociale hond gebleven. 


Een echtpaar uit Maartensdijk las het aangrijpende verhaal over Kara en wilde hem graag adopteren. Sinds oktober 2008 woont Kara in Nederland en wordt hij helemaal in de watten gelegd door zijn huidige baasjes. Kara is inmiddels omgedoopt tot Kareltje.


Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.