Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

 Naam Maali    Leeftijd  3 jaar
Maali (wat "klein" in het Macedonisch betekent) is een beetje het type "muurbloempje". Hij houdt zich altijd wat op de achtergrond. Als er voer wordt uitgedeeld, wacht hij rustig af, terwijl de andere honden zich als een dolle op het eten storten. Maali is een lief, gecastreerd reutje van 3 jaar oud en een kleine middelmaat van circa 40-45 cm. Af en toe speelt hij met de andere honden, maar vaak ligt hij op de tafel. Hij vindt het heerlijk als hij individuele aandacht krijgt en dan is het net een lachebek. Hij is sociaal met honden en katten. 


Maali zag het levenslicht in het industriegebied van Struga, en had 1 zusje. De moeder werd aangevallen en verjaagd door andere honden en Maali's zusje werd doodgereden door een auto. Beti besloot Maali in veiligheid te brengen en nam hem mee naar haar boerderij. Hij kreeg er heel veel pleegbroertjes en -zusjes bij, want op de boerderij leven tussen de 180 en 200 honden en ook nog katten. Maali kent alleen het leven op de boerderij. Het is dan ook belangrijk dat een adoptant zich realiseert dat Maali alles moet leren en beschikt over geduld en tijd.


Het was de bedoeling dat Maali in december al naar Nederland zou komen. Zijn reis strandde echter voortijdig in Tirana (Albanië) op het vliegveld, omdat het personeel een probleem van zijn bench maakte. Maali moest daarom terug naar de boerderij in Struga (3 uur reizen terug). Daarna gooide de coronacrisis roet in het eten. We hopen dat deze kleine pechvogel deze zomer een herkansing krijgt.    


 Geslacht reu   Hoogte 40-45 cm
   Ras/type Kruising
     
   Locatie Macedonië
  Verblijfplaats  Struga
   Kosten  € 350,--   Meer info   stichting Wereldhonden, info@wereldhonden.nl

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.