Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Welkom

Hieronder vindt u een overzicht van honden uit Turkije en Macedonië die via bevriende stichtingen een baasje zoeken. Ook brengen wij soms andere buitenlandse honden of katten onder de aandacht die op individuele basis bemiddeld worden. Wereldpootjes zelf plaatst dus geen honden. Bij elke hond staat de stichting vermeld met wie u contact kunt opnemen.

 

Aisha (Al in Nederland)

 

 
 

Aisha is op 11 november geland op Nederlandse bodem. Het is een vrolijk hondje dat geniet van haar nieuwe omgeving. Ze is rustig, iets verlegen en moet een beetje wennen. Katten en mannen vindt ze eng, maar met begeleiding moet dit geen probleem zijn. Als ze buiten loopt dan geniet ze met volle teugen en springt ze als een veulen in het rond. Ze reageert gelijk als je haar roept. 

Aisha is een makkelijk hondje dat voor mensen zonder hondenervaring zeker geschikt zal zijn. Omdat Aisha nog wat onzeker is, plaatsen we haar niet in een druk jong gezin. Kinderen vanaf 6 jaar. Aisha is gevonden in een veld naast met haar 4 zusjes en broertje; het broertje was helaas al overleden. De zusjes zijn allemaal in Cyprus of elders geplaatst, alleen Aisha bleef in het asiel over. We willen daarom ervoor zorgen dat Aisha ook eindelijk een eigen familie vindt. De adoptiekosten bedragen € 275,-- en dekken een deel van de kosten van de sterilisatie, inenting, chip, en vlucht.

 


 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 1 jaar
      Ras/Type   kruising
  Hoogte 50 cm
      Locatie  
  Verblijfplaats Den Haag
      Kosten   € 275,--
  Meer info Agnes Riool, 06 - 242.99.888, 8ie@live.nl
     
 

Baum

 

 
 

Graag willen we jullie voorstellen aan Baum. Baum is een kanjer en een prachtige hond, een perfect maatje! Hij leeft al bijna zijn hele leven in het asiel. Toen hij nog een ukkie was, is hij ooit gevonden door een dierenvriend en naar het bosasiel gebracht. Helaas heeft hij tot nu toe geen geluk gehad om zijn lieve baasje te vinden. We denken dat Baum jonger is dan in zijn paspoort staat, want hij is nog zo energiek en speels. Het is dan ook een geschatte leeftijd. Wie maakt onze Baum nu eindelijk gelukkig met een liefdevol huisje. Hij wil zo graag bij iemand horen. 
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, energiek, speels, makkelijk in de omgang, hij kan het met iedereen goed vinden. 
 


 
  Geslacht    reu
  Leeftijd 10 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 60 - 65 cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Istanbul
      Kosten   €185,--
  Meer info info@animalcareprojects.nl
     
 

Bordo

 

 
   

Graag willen wij jullie voorstellen aan de mooie Bordo. Helaas, zit Bordo al jaren in het asiel, vanaf toen hij een jonge hond was. Deze prachtige hond wil dolgraag het asiel inruilen voor een warm thuis en lieve baasjes.
 
Zijn karakter: verlegen, lief, rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, hij kan het goed vinden met iedereen.


 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 8 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 55 - 60 cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Istanbul
      Kosten   € 185,--
  Meer info Animal Care Projects, info@animalcareprojects.nl
     
 

Bravo (Al in Nederland)

 

 
 

🐾 BRAVO: trouw en ontzettend lief 🐾

Deze prachtige mooie hond heet Bravo. Bravo is een hele slimme, erg lieve hond, dol op mensen en katten, maar hij heeft niets met andere honden. Daarom zoeken we voor hem een gezin waar hij de enige hond is.

Hij werd vorig jaar op de straten van Tunesië gevonden, aangereden en voor dood achter gelaten... Gelukkig werd hij gered en had hij alleen een gebroken rib en wat kleine verwondingen. Hij is volledig hersteld en is nu weer in topconditie.

Bravo is zindelijk en kan al goed aan een riem lopen. Hij is drie en een half jaar oud, ongeveer 20 kg en 55 cm hoog, gevaccineerd , gecastreerd en gechipt. Hij kan prima 2-3 uurtjes alleen thuis blijven. Het liefst wil hij bij je zijn en lekker met je mee. We zoeken thuis een plek waar hij weinig alleen hoeft te zijn en waar hij de enige hond is.

Bravo video: https://www.youtube.com/watch?v=scQ0oOYE5n8.

Voor Bravo zoeken we met spoed een gastgezin of nog beter een thuis! Op afspraak kun je Bravo bezoeken in Vlissingen. 
 
  Geslacht    reu
  Leeftijd 3,5 jaar
      Ras/Type   kruising
  Hoogte 55 cm
      Locatie   Nederland
  Verblijfplaats Vlissingen
      Kosten   € 295,--
  Meer info info@mission-pawssible.org of via de Facebook-pagina Mission Pawssible - Nederland. Facebook
     
 

Floortje

 

 
 

Ik ben Floortje, een leuk 1-jarig hondje uit Macedonië van ongeveer 30 cm hoog. Ik ben een schatje, al zeg ik het zelf. Alhoewel ik nog maar net in Nederland ben, loop ik heel netjes mee aan de lijn, alsof ik nog nooit anders heb gedaan. Het eten is heerlijk, en het liefst zou ik ook de bakjes van de andere honden leeg eten, maar daar steekt mijn opvangmoeder een stokje voor. Er wonen hier nog 2 andere hondjes en een kat. Daarmee kan ik het prima vinden. In het asiel in Macedonië leefde ik tussen meer dan 100 honden en liepen er ook katten rond. Ik vind het dus heerlijk dat er hier genoeg aandacht voor mij is. Wat kan je van mij verwachten...? Gewoon heel erg veel liefde! 


 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 1 jaar
      Ras/Type   kruising
  Hoogte 30 cm
      Locatie   Macedonië
  Verblijfplaats Hellevoetsluis
      Kosten   € 295,--
  Meer info Mission Pawssible, info@mission-pawssible.org of stuur een bericht via Facebook Mission Pawssible - Nederland.
     
 

Henry

 

 
  Henry liep graatmager over straat. Zijn huid was er slecht aan toe. Na intensieve behandeling in het asiel is Henry helemaal opgeknapt en een gezonde, knappe hond. Hij is erg gesteld op aandacht. Hij gaat graag mee met de wandeling. De familie die hem adopteert zal aan Henry een loyale en leuke metgezel hebben.

 
  Geslacht    reu
  Leeftijd 8 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 55-60 cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Gocek
      Kosten   € 295,--
  Meer info info@mission-pawssible.org of stuur een bericht via Facebook Mission Pawssible - Nederland Facebook
     
 

Ilse (Al in Nederland)

 

 
 

Ilse is 2 jaar oud, geboren en opgegroeid in de hondenopvang van Beti Shej. Toen ze in haar opvanggezin kwam, wist ze nog niets over alles wat er van een huishond in Nederland verwacht wordt. Aan de riem lopem, plassen op vaste tijden en vooral deuren door gaan waren flinke uitdagingen voor haar. Maar nieuwsgierig als ze is, heeft ze zich daar goed doorheen geslagen en na 5 dagen al haar “Voorbeeldige Huishond” certificaat gehaald. Ze is een lief, nieuwsgierig, alert maar rustig hondje wat graag aangehaald wil worden . Naar mensen en kinderen toe is ze heel sociaal. Andere honden benadert ze nog met een flinke reserve en tikkeltje angstig. Maar ja, dat valt niet mee als je opeens aan een riem vast zit. Ze houdt van buiten zijn en is zindelijk. Katten kent ze vanuit de opvang in Macedonië.

 
 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 2 jaar
      Ras/Type  
  Hoogte 35-40 cm
      Locatie   Nederland
  Verblijfplaats Nieuw Vennep
      Kosten   € 295,--
  Meer info info@mission-pawssible.org of stuur een bericht via Facebook Mission Pawssible - Nederland.
     
 

Kiraz

 

 
 

We willen jullie graag voorstellen aan de mooie Kiraz. Helaas zit ze al haar hele leven in het bosasiel. Ze wil dolgraag het asiel inruilen voor een warm thuis en lieve baasjes. Wat een geweldige hond, een maatje voor het leven!
 
Haar karakter: leuk, aanhankelijk, sociaal, vriendelijk, ook nog speels, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Ze kan het goed met iedereen vinden. Je smelt als je haar prachtige koppie ziet.


 

 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 7,5 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 60 - 64 cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Istanbul
      Kosten   €185,--
  Meer info Animal Care Projects, info@animalcareprojects.nl
     
 

Lady Gaga

 

 
  Maak kennis met Lady Gaga, een stoer hondenmeisje dat tussen de grote honden leeft. Ze weet zich prima te handhaven. Lady Gaga is weliswaar klein, maar heeft een persoonlijkheid waar je niet omheen kunt. Hoog energieniveau. Past in een actief gezin. Kan met katten.

   


 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 2 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 35-40 cm
      Locatie   Macedonië
  Verblijfplaats Struga
      Kosten   € 295,--
  Meer info
     
 

Lea

 

 
 

Lea is een vrolijk 3-jarig teefje met een glanzende kortharige vacht. Als pup heeft ze haar voorpoot gebroken. Die breuk is uit zichzelf geheeld en ze rent en speelt dat het een lieve lust is. Lea is een actieve en sociale hond, zowel naar andere honden als mensen. Ze heeft alles in zich om een fijn maatje te worden. Lea kan niet met katten.

Lea verblijft al veel te lang in de hondenopvang in Struga, Macedonië. We hopen dat ze in 2018 eindelijk haar eigen familie zal vinden. 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 3 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte
      Locatie   Macedonie
  Verblijfplaats Struga
      Kosten   € 295,--
  Meer info
     
 

Pako

 

 
 
 Pako, wat een kanjer. Onbegrijpelijk waarom zo'n geweldige hond is gedumpt. Pako kent de basiscommando's zoals hier, zit, liggen. Zijn favoriete bezigheid was stenen ophalen. De vrijwilligers hebben er tijd in gestoken om Pako aan te leren ballen op te halen. Deze labradorkruising mag altijd mee met de zaterdagwandeling en loopt dan los. Zoals een labrador betaamt, houdt hij van water. Pako is een vriendelijke en sociale hond. Welk sportieve hondenliefhebber zoekt een sportieve hond om mee te wandelen en te trainen?

 
  Geslacht    reu
  Leeftijd 3
      Ras/Type   LabradorKruising
  Hoogte 55-60 cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Göcek
      Kosten  
  Meer info
     
 

Sadi

 

 
 
Sadi werd bij het asiel gedumpt, hij had een mooie rode halsband om en daarom denken we dat hij een eigenaar heeft gehad. Tragisch genoeg is Sadi een van die honden die al jaren in het asiel zit. Andere honden kwamen en gingen en Sadi heeft nooit die kans gekregen. We gunnen deze vriendelijke hond alsnog die warme mand. Wie geeft hem die kans? 
  Geslacht    reu
  Leeftijd 10
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 50-55cm
      Locatie   Turkije
  Verblijfplaats Gocek
      Kosten   €295,-
  Meer info info@mission-pawssible.org of stuur ons een bericht op de pagina Mission Pawssible - Nederland Facebook
     
 

Sientje (AL IN NEDERLAND)

 

 
 

Hoi lieve mensen,

Mijn naam is Sientje en ik zoek nog een leuk huisje waar ik voor altijd mag wonen.

Even wat dingetjes over mij:
Ik slaap netjes de hele nacht door op mijn divabankje (die ik ook mee krijg is mij verteld). Ik eet netjes, maar voordat ik eten krijg, stuiter ik al door de keuken.
Kan ook al paar uurtjes alleen zijn, samen met de andere hond des huizes.
Loop buiten netjes parmantig aan de lijn, loop wel links van je. Rechts vind ik helemaal niks. 

Ben gek van spelen met een andere hond. Liefst eentje van mijn formaat. Als ze groot zijn, ben ik bang dat ze boven op mij gaan staan. En dan kan ik mijn keeltje wel eens op zetten.

Als ik uitgelaten wordt, tillen ze me eerst even op. Lijnen mij aan, zetten mij buiten neer. Zo maak ik er geen drama van. En hoor je mijn mooie stem ook niet.

Wil je nog meer weten? Neem dan snel contact op met lieve mensen die mij bemiddelen.

Ga nu maar stoppen met tikken, want mijn pootjes beginnen zeer te doen van het schrijven.

Ik wacht op jullie!

Liefs, Sientje


 
  Geslacht    teef
  Leeftijd 1,5 jaar
      Ras/Type   Kruising
  Hoogte 30 cm
      Locatie   Nederland
  Verblijfplaats Hellevoetsluis
      Kosten   € 295,--
  Meer info Dierenbemiddeling Europa, voor reserveren bel 06 - 10232611 of 06 - 40436892
     

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.