Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De oogst van de vangkooi

Op 13 juli heb ik om 06.00 uur mijn ogen weer geopend. Met slaperige ogen en in pyama ben ik snel naar de val gereden om te zien of ik de teef gevangen had. Jaaaaa, er zat wat in de val, maar niet mijn teef. Ik had een zielig pupje gevangen, totaal uitgemergeld en uitgedroogd, vol vlooien, vol teken, met candida en schurft. Toen ik rondkeek zag ik de moederhond met andere pups midden oover straat wegrennen. Jammer genoeg kon ik de pup niet uit de val halen, hij was zo verwilderd en beet zo van zich af dat ik hem niet pakken kon. En omdat de val zo groot is, is het bijna onmogelijk om hem in een hoek te drijven, daarom heb ik in alle vroegte al hulp ingeroepen. Een vriend kwam en hielp mij de val in de auto te tillen. De pup werd naar de dierenarts in Fethiye gebracht.

Intussen hebben we het project met de 4 of 5 , misschien wel 7 honden in Göcek iets vooruitgeschoven, want ik heb de val nodig. 's Middags heb ik de val weer op dezelfde plaats gezet. Eerste controle om 20.00 uur: de val was dicht, maar geen hond erin, beetje vreemd maar dat gebeurt nu eenmaal. Alles weer goed afgesteld, en ik ben naar een uitnodiging gegaan.

14/7

Op 14 juli om 01.00 uur ben ik naar de val gegaan, haha, de andere pup zat er nu in. Ik heb water en voer in de val gezet en ben naar huis gegaan. Om 07.00 uur heb ik dan het puppy-meisje met behulp van Yonca opgehaald en heb ook haar naar de dierenarts gebracht. Omdat ik op verschillende plaatsen op straat voer heb neergelegd om te zien waar de teef eet, ben ik meerdere malen de plekken nagereden. De val heb ik deze keer ergens anders opgesteld. Tot 16.00 uur heb ik gewacht, en heb er toen een punt achtergezet.

Tussendoor ben ik naar het asiel gegaan om een video van een hond te maken. Hij krijgt hierdoor een kans geplaatst te worden. Jammer genoeg heb ik de video verprutst, dus moet ik het overdoen.

Vanaf 16.00 uur heb ik me dan op mijn privéproblemen gestort. Relatieproblemen, men kan niet alleen met het redden van dieren bezig zijn! Mannen zijn moeilijk, maar dat weet toch elke vrouw.

15/7

Zondag is computerdag en met mijn partner heb ik zover alles opgelost. Liefde goed, alles goed, en hij heeft me met mijn pc-problemen geholpen en me uitgelegd hoe je een video maakt. Wat men niet allemaal voor dieren overheeft! Tussendoor ben ik weer naar Göcek gereden (mijn partner woont 10 km buiten Göcek) en ik heb de voederplekken gecontroleerd. Geen hond heeft het voer aangeroerd. Verdorie, waar hangt die teef uit?

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.