Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Yamuk

In de nacht is het losgebarsten - wat voor een storm, ik trek de deken over mijn hoofd, want ik wil het niet horen. Om 7 uur belt Gülden - zij heeft aan Ferdiun gevraagd zo snel mogelijk naar het asiel te rijden om na te kijken of alles in orde is. Rond 8 uur komt dan het bericht dat bijna alles wat niet vast gespijkerd was is weggevlogen, met name onze boxen. Met de honden gaat het goed, alleen Yamuk die weer in het asiel is, kan weer niet meer op zijn benen staan. Vandaag heb ik erg veel in mijn huis te doen dus vraag ik Yonca of zij naar Fethiye kan rijden. Jawel zij kan, dus rijd ik naar het asiel om onze Yamuk op te halen. In de tussentijd is er ook iemand gekomen om Feridun te helpen om het asiel weer op orde te krijgen.

 

Door het slechte weer komt Christine vandaag niet. Voordat ik Yamuk ophaal, rijd ik nog even langs Irma, ik maak mij zorgen om haar. Vanwege de modder loop ik niet zo ver naar boven, zij is er. HaHa, van de kleine is niets te zien. Ik moet eens een keer helemaal naar boven lopen, maar nu heb ik er geen tijd voor. Ik rijd Yamuk naar Yonca en zo wordt hij weer naar de dierenkliniek gebracht.

 

Ik werk verder in mijn huis en vannacht slaap ik bij Gülden in huis, bij mij is het te koud en kaal geworden. Zou iemand zich afvragen waarom het zo lang duurt met dat verhuizen, ik moet toegeven ik ben nogal een perfectionist, alles wordt gewassen, schoongemaakt en goed verpakt. Ik kan toch nog niet verhuizen, dus ik gebruik mijn tijd om alles voor de intrek klaar te hebben.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.