Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Satchmo geadopteerd

Ik moest naar mijn werk. Om 15.00 uur had ik een afspraak met Gülden in verband met onze beagle Satchmo. Feridun (verzorger) heeft ons verteld dat de laatste 2 weken een echtpaar bij ons in het asiel komt om met een paar honden te lopen. Dat is de eerste keer in 14 jaar dat we zulke mensen tegenkomen! Die moeten wel van Mars komen. Feridun heeft een telefoonnummer en we hebben hen gelijk gebeld. Aan de telefoon vertelde de man dat zijn vrouw verliefd geworden was op Satchmo. Hoe dan ook, we moeten kijken of die mensen geschikt zijn voor Satchmo. Het gesprek is zeer goed verlopen en alle vragen zijn goed beantwoord, maar helemaal zeker ben ik er nooit van. Na 2 uur hebben we Satchmo afgestaan ter adoptie. Onze hondengod weze met hem en ik hoop dat we de juiste beslissing hebben genomen. Ofschoon het plaatsen in Turkije niet mijn voorkeur geniet, moet ik soms toegeven, want we kunnen niet alle honden naar Europa sturen.

Daarna zijn we naar Findiks (nieuwe) pleegopvangplek gereden. Een aardige dame, maar zij kan Findik maar een maand in de opvang nemen.

Korte berichten:

* Findik van het hotel Olive Garden werd gisteren naar een pleegopvang gebracht, ze is een eierdief en het gehele gezin kon dat niet verhinderen (schaam je Olgun).

* Het gaat uitstekend met Beebee, ze is lief en gezond en volgende week starten we het inentingsprogramma.

* De tunnelhond word nog steeds gezocht! We hebben het niet opgegeven.

* De eigenaar van Efe heeft Aylin gebeld om te vragen hoe het met Efe gaat, de kinderen zouden hem erg missen en om Efe huilen. Ik zal het antwoord hier niet publiceren, want Aylin heeft enkel scheldwoorden uitgespuugd. Met Efe gaat het een stuk beter.

* De Jack Russel is nog steeds actueel, een eigenaar is niet te vinden. Russel werd aan een echtpaar afgestaan die hem ook weer meteen kwijt wilde want dat echtpaar had al een hond en die 2 konden niet samen. Russel is nu in het pension van de dierenarts. We bemoeien ons er momenteel niet mee, want de dame die Russel gevonden heeft, heeft zelf een Jack Russel. We hopen dat ze iemand voor hem zal vinden. En zo niet, dan hebben we ook een Jack Russel in ons assortiment.

* Voor Pixie hebben we in Duitsland een haaranalyse laten uitvoeren, volgens de analyse heeft ze een virus dat door een tekenbeet veroorzaakt wordt. Het virus heet het FSMEvirus. Sinds zaterdag krijgt ze een homeopatisch medicijn, een antibioticakuur helpt immers niet. Hokuspokus, het gaat beter met haar. Mocht de behandeling niet aanslaan dan moeten we Pixie laten inslapen.

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.