Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Herra nu bij ons

Op 22 juli moest ik me over mijn hobby buigen, ik zat de hele dag op kantoor.

Op 23 juli ‘s morgens begon het, ruim een week geleden werd er melding gemaakt van een zwerfhond in de buurt van een hotel. Wij hadden niet eerder de tijd om ons om deze hond te bekommeren. Vanmorgen wilden we even een kijkje nemen om te zien hoe het met de hond ging. En wat we moesten doen om hem te vangen. Duidelijke zaak: de val moest eraan te pas komen, want de hond zou ’s nachts opduiken. Hij zou tam zijn, maar men wist nooit precies wanneer hij kwam. 

Om 10.00 uur heb ik Herra opgehaald bij Sevim, om haar voor een vervolg-enting naar de kliniek te brengen. Ik had haar vorig jaar augustus laten steriliseren en inenten. Omdat ik de papieren krijg met de laatste stand van zaken erop, heb ik haar opnieuw laten vaccineren en sindsdien ben ik de eigenaar! In de kliniek hebben we Efe opgezocht en nogmaals foto’s gemaakt. Met Pixie ging het wat beter. Ze heeft 2 blikken dieetvoer verslonden waar ik bij stond. Arwin werd gesteriliseerd en ik heb haar kennis laten maken met Herra. Herra en Arwin zijn werkelijk 2 hele lieve rottweilers, zelfs de kleine Osman is niet bang voor deze 2 dames. 

Beebee werd ontslagen en ik mocht haar meenemen, helaas heb ik nu ook een probleem vanwege haar. Onze dierenarts wilde niet liegen tegen de man dus Beebee leeft nog. Nu hebben we afgesproken dat onze dierenarts zegt dat Beebee een besmettelijke ziekte heeft en daarom niet in de kliniek kon blijven. Ik heb haar mee naar huis genomen. Nu kan ik liegen zoals ik wil, duidelijk, ze is in de hondenhemel, moet ik me daarvoor schamen? Ik hoop dat deze zaak voor altijd is opgelost.

Op de terugweg naar Göcek heb ik Herra naar het hondenpension gebracht. Ik moest Herra met de  rest van de honden laten kennismaken, wat verder van een leien dakje ging.

Nadat ik het me met de kleine Beebee gemakkelijk had gemaakt in huis, kreeg ik telefoon van Sevim. Ze had de jachthond gezien, hij zou richting hoofdweg lopen. Sevim kon hem op het laatste moment vangen. Ze had hem voor die nacht in huis genomen. Hij heet nu Satchmo.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.