Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - 4 blaffers verstoren de nachtrust

Zondag! Ja, dan heeft iedereen vrij en beantwoordt e-mails en wat er nog blijft liggen in en om de computer. Ik heb mezelf wat vrij gegund en 4 uur tennis gekeken.

ALARM ALARM ALARM, we kregen een klacht over 4 nieuwe honden, alle ongecastreerd. Eén was totaal verwaarloosd, een angstige Belgische herder, erg mager. En één groep met 3 middelgrote honden, we vermoeden dat er 2 reuen achter 1 teefje aangegaan zijn. Al eerder hadden we een melding over deze honden gekregen (’s nachts blaffen ze teveel) en wij dachten dat het om Eros, Tango en Samba ging en we waren al blij dat we die lawaaimakers al hadden opgehaald. De leefgebieden liggen dicht bij elkaar, haha, Göcek is klein. Dat wordt mijn tweede project deze week, deze honden vangen en naar de dierenarts brengen.

Mijn eerste grote project is morgen, jaaaaa, elk jaar neemt onze Feridun (de verzorger van het asiel) een dag vrij. Morgenvroeg om 8 uur zijn we allemaal in het asiel om schoon te maken en de honden te voeren. Wat een feest zal dat weer zijn.

De spookhond kon ik nog steeds niet vangen, ik hoop dat ze niet zwanger is!!

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.