Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - Rumba zorgt voor problemen

Tja, de 6e begon om 7.30 uur, mijn telefoon ging en ik vermoedde al problemen. Ships, Sevim ons opvangadres belde en ik weet al wat dat betekent. Rumba en Smiley moesten meteen weg, ze kon niet meer voor de honden zorgen. Het was zo goed begonnen, haha, de kleine Rumba is een nogal brutaal, door de wol geverfd miniteefje. Wat was er gebeurd? Rumba en Smiley waren met Sevim mee, kleine Rumba schijnt nog al een jagertje te zijn, want ze zag voor het eerst in haar jonge leventje een kuiken. 

 

Daar moest ze dan ook op jagen en Sevim moest bij die hitte achter Rumba aanrennen. Sevim was zo woedend op Rumba, dat ze ook Smiley eruit gesmeten heeft. Ik moest beide honden ophalen en in het pension onderbrengen. Ze zijn te klein en fragiel voor ons asiel. Wie Sevim niet kent, zal dit niet begrijpen, maar met Sevim en opvanghonden moet je heel voorzichtig omgaan alsof je op eieren loopt.

Op vrijdag moest ik de hele dag in Fethiye blijven omdat ik een probleem had met mijn auto. ’s Avonds heb ik toen Tango en Samba uit de kliniek opgehaald en ben naar het asiel gereden.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.