Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Sina - De loopse teef

 

Sinds een paar dagen zoek ik een loopse teef, een zwart-witte jachthond. Vandaag krijg ik de eerste aanwijzing, de hond was gespot, ik moet snel op pad. Gülden wilde meekomen, ik haal haar op en we rijden naar een van de vele jachthavens in Göcek. Vanuit de verte kunnen we al 3 honden zien, een terrier, een zwart-witte hond en een beige-witte hond. Als we naderen is de situatie  duidelijk: de loopse teef is in gezelschap van twee verliefde reuen. O lala, de teef is een duidelijke pointer, ja zeg, die zal wel zijn zoekgeraakt. Ze is wat schuw, maar ik weet wel hoe ik haar in de auto zal krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat ze van een jager is. Ik hoef alleen maar de klep van de kofferbak open te maken en Elphi, zo heet de hond nu, zit al in mijn auto. Ik heb haar snel aangelijnd en de klep weer dicht gegooid.

 

De terriërreu heeft in elk geval een baas, want hij draagt een mooi tuig en is goed verzorgd. Hij zal vast en zeker weer naar huis gaan. De beige-witte reu is duidelijk een zwerver, dat heeft ons het bestuur van de jachthave bevestigd. Bibo, zo heet hij nu, is een heel lieve en gemakkelijk te verzorgen reu. Ik heb hem meteen vastgemaakt aan de andere kant in mijn kofferruimte. Uli moet maar weer rijden, want ik heb geen tijd om Fethiye te gaan. Ze haalt 2 benches op in het asiel en we spreken af bij de benzinepomp. Uli moet op de terugweg Dustin, Goofy, Ponny en Hugo meenemen. Ponny naar huis en Dustin naar een pleegfamilie. Nu moet ik tellen, we hebben zaterdag 5 honden naar Nederland gestuurd, en vandaag is het maandag en we hebben er 4 nieuwe honden.

 

 

 

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.