Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Christine - Een heerlijke zaterdag

Afgelopen zaterdag was waarschijnlijk een van de beste ‘Zaterdagwandelingen’ van het jaar tot zover, waarschijnlijk omdat de zon scheen (dat helpt!). Toen we aankwamen, de puppy’s renden al buiten en we kregen een heel warm welkom zoals gewoonlijk, waren de honden in het grote hondenverblijf aan het luieren in de zon. Er was eten voor een week. Het gebroken plastic gordijn was gerepareerd en iedereen zag er gezond uit (behalve Piper, hij was aan het hoesten en is nu bij de dierenarts.). Er was deze week ‘slechts’ 1 nieuwe aanwinst, Missy, maar ze was nog bij de dierenarts dus we hebben haar nog niet gezien. Dus, echt, heel veel redenen om ons goed te voelen! Sonja is met vakantie, maar Jane kwam ons helpen dus waren we met zijn drieën om met de honden te wandelen. Het was de gelegenheid om de nieuwe honden van vorige week beter te leren kennen. Ze zijn allemaal mooi en erg erg lief. Hugo is de grootste van allemaal en ziet er stoer uit, maar het is een grote softie aan de lijn. Goofy is een hele keurige hond die gewoon graag wat aandacht wil. Bibo heeft wat collie in zich en heeft een hele lieve roze neus. Hij is ook erg vriendelijk en zacht en erg goed aan de lijn. En eindelijk zag Elphie er ook veel beter uit dan vorige week. Ze is wat aangekomen en ik ben zo blij dat ik haar heb gescheiden van de andere honden. Ze is erg timide en wil niet ‘vechten’ voor haar eten, absoluut niet geschikt voor het asielleven!

 

 

Goli was bij de grote jongens en we hebben hem meegenomen voor een wandeling, maar hij zag er zo somber uit dat we hem vrij hebben laten rennen. Meteen veranderde hij in een andere hond, vrolijk en speels. Jane heeft hem geborsteld en hij vond het heerlijk!

 

Lambada had ook een goede borstelbeurt nodig en Jane bood zich aan. Natuurlijk wilde al de andere puppy’s helpen en was het heel erg leuk om te proberen de borstel van Jane te stelen en ermee weg te rennen.

 

En zo ineens was het weer tijd om te gaan! Dus.. meer volgende week….

 

Christine

 

P.S. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, hoorde ik dat er eten is gearriveerd in het asiel, betaald door de gemeente. De laatste weken moesten we geld bij elkaar vinden om eten te kopen en dat was erg moeilijk en stressvol. Ik weet niet hoeveel er is bezorgd, maar gelukkig is de paniek nu voorbij (voorlopig). We moeten alleen nog geld zien te verzamelen voor speciaal puppyvoer.

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.