Nieuwe producten toegevoegd — Bestel nu!

Christine - 4 nieuwe honden

Afgelopen zaterdag waren we maar met drie meiden om meer dan 30 honden uit te laten. Maar we hebben het gered, we hebben 16 kleine pups vrij rond laten lopen en zijn gaan wandelen met de grotere honden. Sonja en Jane zijn met vier honden gaan wandelen terwijl ik de andere honden hun tuigen omdeed. Sonja kwam gehaast terug, deed de honden naar binnen en vertelde me dat de puppy’s iets aan het eten waren wat er heel vies uitzag. Snel was ze weer weg om Jane te helpen de viezigheid bij de pups weg te halen. We weten nog steeds niet wat het was of waar het vandaan kwam en het was raar. Het was een soort kaarsvet netjes omwikkeld in luiers voor volwassenen (schone denken we!) en de puppy’s waren erg teleurgesteld toen we het bij hen weghaalden. Dat was het enige leuke deze morgen eigenlijk. 

We hebben vier nieuwe honden, Logma, Goofy, Bibo en Elphi, allemaal volwassen honden die we van de straat hebben gered. Behalve Elphi, zijn ze in goede staat voor straathonden en erg vriendelijk. Elphi is erg mager en voelt zich verloren in het asiel. We hebben haar in een stuk gezet wat gereserveerd is voor de baby’s, omdat dit vrij was en zo op zichzelf ontspande ze een beetje en ging ze eten, eten en eten… We moeten haar in de gaten houden om zeker te weten dat ze ook haar aandeel van het eten krijgt als ze met andere honden is.     

Goli voelde zich niet zo goed deze week. Als hij los kan rennen is hij erg gelukkig, maar in het asiel is hij erg te neergeslagen. Hij is perfect aan de lijn maar arme Goli begrijpt nog steeds niet dat mensen zijn vrienden zijn en goed voor hem zijn, hij heeft nog nooit eerder aandacht en liefde gekregen in zijn leven! De puppy’s zien er goed en gezond uit en dat is heel goed nieuws. 

Thuis groeit Flash (te) snel en hij begint te volgen als we de honden meenemen voor een wandeling. Hij is erg avontuurlijk maar ook erg vriendelijk. 

Papua heeft wat vooruitgang geboekt, ze heeft zich gerealiseerd dat slapen op een kussen veel fijner is dan slapen op de koude tegels. De ene dag komt ze als we haar roepen en dan zijn we allemaal erg enthousiast. De andere dag blijft ze van ons wegrennen. We weten dat het tijd kost en we proberen niet te gefrustreerd te raken…

 

 

 

 

Comments

Discussieer mee

Geef ook uw mening, laat een commentaar achter!
Captcha Image

No items found. · Terms & Conditions · Privacy policy · Alle rechten voorbehouden.